sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Yhdeksäs päivä

Lauantai olikin sightseeing-päivä! Minulla on hallussani bussikortti, jolla voin sahata edestakaisin niin paljon kuin kerkeän :D Kävelin kuitenkin jalat rakoille, mutta nautin joka hetkestä.

Aloitin kävelemällä päämäärättömästi nättiä polkua pitkin.

Murattia on täällä kaikkialla, ja se on niin kaunis!


Polku muuttui hieman kuraisemmaksi.

Täällä on myös hienoja vanhoja puita.

Ja ihan pikkuisia kukkasia.

Käveltyäni jonkun matkaa havaitsin kävelleeni kaupungin rajojen ulkopuolelle.

Kävelin tietä vielä pitkän pätkän, kunnes pysähdyin bussipysäkille odottamaan bussia. Bussi saapuikin vartissa, ja päädyin sillä Rydeen. Rydessä pyörin hetken kaupoissa ja pysähdyin pienen pienelle kirkkomaalle. Nautiskelin suklaapatukan verran auringosta ja avautuvista kukinnoista.
Havaitsin myös tällaisen liikkeen, mahdollisesti luokkatovereitani huvittaisi vierailla siellä. :3


Rydessä hyppäsin Shankliniin vievään bussiin. Matka kesti yllättävän kauan, vaikka kuski ajoi aika haipakkaa. Shanklinissa jäin pois pussista juna-asemalla, ja lähdin suunnistamaan rantaa kohti. Olin kuullut hostiäidiltäni, että sieltä löytäisin hyvän ruokapaikan, Steamer Inn.

Mitämitä, olenko yhtäkkiä jossain etelässä? O.o

Meri ja tuuli kohisivat korvissa <3

Steamerissa odottelin syötävää. Tilasin jotain mereneläväasiaa, en ole ihan varma mitä :D

Ahaa, keittoa! Oli hyvää, erittäinkin paljon hintansa väärti. Tosin olen syönyt parempaa madekeittoa kotona. ;3
Maha pallona kiertelin hetken Shanklinin kauppoja. Yritin kysellä josko jossain olisi pieniä nättejä kenkiä, mutta toistaiseksi onni ei potkinut. Lopulta kauppojen alkaessa sulkea oviaan, etsin bussipysäkin päästäkseni takaisin Newportiin. Bussissa yritin epätoivoisesti pysyä hereillä, mutta havahduin Newportin bussiaseman liepeillä hereille.

Kävelin kotiin hetkeksi hengähtämään, juomaan teetä ja datailemaan hieman. Illalla aikomuksenani oli suunnata pubiin katsomaan paikallista yöelämää. Hieman huolestutti yksinmeneminen, mutta sitten hostisiskoni S ilmaisi kiinnostuksensa lähteä kanssani. Menimme Yates nimiseen baariin, jossa joimme siiderit ja yhdet mangoshotit. Ja ehdimme hieman pyörähtää tanssilattiallakin. Siideri maistui hyvältä, hyvin erilaiselta kuin mikään mitä olen aiemmin maistanut. Tosin se ei vielä ollut sitä suodattamatonta, mutta kyllä minä vielä senkin ehdin.

Tulimme aikaisin kotiin, sillä S:n piti mennä seuraavaksi aamuksi seitsemään töihin. Uni kyllä teki minullekin terää, eli No Regrets!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti