sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Jo kaksi viikkoa sopeuduttu :D

Tätä ette kyllä usko, löysin korkokengät kokoa 1! Oma kokoni on lasten 12- aikuisten 1. olen yrittänyt hieman opetella niillä kävelemään, mutta toistaiseksi se on osoittautunut hieman epävakaaksi ja kivuliaaksi :DD

Eikä ne edes ole niin pahan näköiset!

Töissä puhumme usein ruuasta, ja eräänä päivänä juttelimme 'custard'ista. Se on eräänlainen vaniljakastike jonka tekemiseen on käytetty maidon, vaniljan ja sokerin lisäksi munia. Työkaverit kehuivat 'custard tart' -ia hyväksi, ja ilmaisin haluavani maistaa sellaista. Liz sitten otti ja toi seuraavalle päivälle semmoisia!

Täällä kaiken saa valmiina, leivokset, ruoat, kuoritut ja paloitellut hedelmät..

Lähikuva tortusta.
 Torttu oli ihan hyvää, tosin päällä olevat ruskeat hituset eivät olleetkaan sokeria niinkuin kuvittelin vaan muskottipähkinää. Ne eivät jotenkin sytyttäneet, hassua sinänsä. Yleensä pidän muskotista.


Tällä viikolla olin myös japanilaisten vaihto-oppilaiden läksiäisruokailussa, joka oli uskomattoman hyvää! Menu oli italialainen, ja söin alkupalaksi jotain friteerattua salaattipedillä ja balsamico-kastikkeella. Intercourse oli pieni espressokupillinen valkeaa mietoa kastiketta jossa oli häränkielisuikaleita. Kieli oli todella vahvan makuista, joten vaalea kastike tuli hyvin tarpeeseen. pääruoaksi valitsin ankkaa. Ja se oli niin hyvää! Harmittaa kun kamerani ei ollut mukana ruokailutilanteessa. Jälkiruoaksi söin päärynämantelitorttua creme fraiche -jäätelöllä ja voi kun se oli hyvää! Ja seurakin oli erittäin miellyttävää. Japanilaiset olivat hurjan uteliaita Suomesta ja minusta, ja heille oli todella mukava jutella.

Sovimme siinä syödessä, että menisimme baariin seuraavana päivänä yhdessä. Sekin oli hirmuisen mukavaa, sain kaikki raahattua jopa tanssimaan kanssani!

Neiti S lähti tänä aamuna, ja melkein itku siinä tuli. Vaihdoimme kuitenkin yhteystietoja, ja lupasimme toisillemme, että vierailemme toistemme maissa. Eli Unna, Japani on sitten seuraava kohteemme!

Englanti kohtelee minua hyvin, paino tosin varmaan nousee tätä menoa :DD Kokoajan tuntuu olevan joku ruoka-aika.

Pitäkää huolta itsestänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti