tiistai 8. toukokuuta 2012

Ompelua ja nuudelibaari

   Ompelinpas sitten itselleni mekon. Aika hieno vaikka itse sanonkin. Ja oli muuten työn ja tuskan takana. Etenkin nuo nyöritykset. Pari hyödyllistä neuvoa jos aiot tehdä nyörityksiä: Älä kuvittelekaan että voit käyttää sirkkoja (neppareiden toisia puoliskoja). Jos kuvittelet että voit, älä käytä vasaraa. Jos käytät varasaa, hommaa alusta joka ei anna myöten. Niin, ja varmista että ne pirhanan pyörylät ovat oikein päin ja vastakkain.
   Ja kun sitten alat nyörittää, muista avata ne reiät ennen kuin ompelet nauhat kiinni pukuun.. Muuten tulee ärräpäitä.
Edestä..

Ja takaa.
    Materiaaleina käytin kirpparilta löydettyä sinistä kangasta noin kaksi metriä. (Tein  siitä aluksi verhot, mutta kangasta jäi reilusti yli semmoisesta rullasta, se taisi olla jonkun nurin menneen kangaskaupan peruja.) Helman pitsi on kirpparilta löydetty nuhjaantunut ja muodoton pitsipaita. Nyöritysnauha on ostettu suosiolla ihan liikkeestä. Jostain syystä mustaa satiininauhaa ei löydy kirpputoreilta. Yläosan pitsi on jokin todella vanha pitsinauha jonka löysin aikoinaan kirpputorilta. :3
   Puku sai ensiesiintymisen Limingan taidekoulun kevätnäyttelyn avajaisissa.


   Sitten hieman nuudelibaarista. Kävimme semmoisen pienen pikareissun koulun kanssa Tampereella. Lähdimme viideltä aamulla koulun pihasta, olimme Tampereella joskus yhdentoista maissa, lähdimme sieltä kello kahdeksan ja pääsin nukkumaan yöllä kolmen aikaan. Seuraavana päivänä hieman väsytti. Ja seuraava päivä oli muuten ne avajaiset.
   Kävimme ystävieni kanssa syömässä tampereella, ja päädyimme pitkien väittelyiden jälkeen nuudelibaariin. Tykkäsin ruoasta, vaikka palvelussa olisikin ollut hieman parantamisen varaa.
Kaverin annos, pesto-vehnänuudelia.

Toisen kaverin annos, jokupähkinä-riisinuudelia.

Suloinen soijakala! <3

Kasvispelmenikeitto.


Ja näyttelystä vielä hieman hypetystä. Näettekö tuon punaisen tarran tuolla alhaalla? Se tarkoittaa, että joku varasi ja aikoo ostaa tekemäni työn! ^3^ Yay!


   Niin ja sitten sutaisin tuommoisen pitsipaidan. Siitä tuli aika hieno, mutta se ei kyllä mahdu päälleni. Liikaa habaa. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti